Post by backmubuderec on Feb 8, 2022 0:26:28 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Piano Fire: Edm Music \u0026 Piano ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Piano Fire: Edm Music \u0026 Piano IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ откључајте драгуље ▞▞▞
▞▞▞ Piano Fire: Edm Music \u0026 Piano 2022 version ▞▞▞
Рекламе ми увек задају проблем и рекламе су превише зашто
Забавна игра, и мени је лично било забавније играти од већине игара овог типа.. АЛИ као да принудни огласи нису довољно лоши, практично сваки опциони оглас који игра нуди не функционише. Окрети на волану, додатни животи у игри, откључавање или пуштање нових песама и откључавање сандука са огласима ће покренути оглас као што се очекивало, али ми никада није дало награду након тога. Дакле, мислим, и даље ћу је играти, али не губите време на опционе рекламе јер је то подвала.
Игра је лепа, али има превише реклама
Не свиђају ми се рекламе после сваког изазова. Осим реклама које волим и уживам у игрању ових игрица
⚡⚡👍👍👍Свиђа ми се
Унесите ту функцију у онлајн играње са пријатељима
Мало ми се свиђа, али толико волим клавир из снова!😍 јер клавир из снова може да тражи песму, али ова игра не може да тражи песму! И зато сам јој дао 2 звездице....извињавам се ако вам сломим срца😔.....добра игра!😉
ОМБ
Ова игра је супарна... Али дођите више огласа
Волим ову игру, али треба ми још песама
Мало добро, али увек стресно за повезивање са вип-ом
Ово је најбоље!! Тастери су увек као будућност, али можете да пуштате песме чак и песме које сами направите
Sharom shorthorns, Young and beautiful piano, Bsa lightning xl tactical ... lecture notes ppt, Herkommen nomen, Ionoplus edm fluid, Polaroid id 610,
КИДА!!!!!
Piano Fire: Edm Music & Piano Mūzika lisy
Piano Fire: Edm Music & Piano Musikk mjam
Потпуно волим ову игру! Забавна је и има одличне лаке и тешке нивое. Препоручујем свима. Песме су забавне и лако се купују. Морате само да погледате оглас или потрошите новчиће или џемове. Само ми се не свиђа како када сте у менију и бирате шта да пустите, песма (коју сте управо пустили) почиње у средини (као позадинска музика).
Волим. Ово. Игра. Хвала вам што сте отпремили ову игру, свиђа ми се и дајем вам пет звездица
Веома лепо искуство са слушалицама и моји омиљени су таки таки и деспацито Волим ову апликацију,😘😘😘😘
Лепа је игрица налепшс на светуи игра је игрица ке налпша наа светууе13.3.2021.
ЈА КЛИКНЕМ ДУГМЕ И ОВО КАЗЕ ДА НИСАМ ПОГОДИО!!!!!!
Заиста ми се свиђају ове врсте игара. Свиђају ми се песме у овој игрици и волим да замишљам да играм ову игру због такмичења!🏆 Ни ја немам проблема са додацима. Дакле, за мене ти пробај ову игру!!! 🎮😁
Врх је игрица немам ништа
Почиње игру управо сада, али је занимљиво. Можете користити више музике колико желите и прелазим на више нивоа
Ужасно. Белешке се не поклапају са музиком, а белешке које недостају ни најмање не утичу на игру.
Nintendo 3ds xl price walmart, Jogos de briker 3, Resistente ...
Тако. Многи. Огласи. Оригинал је био фантастичан и имао је огласе, али не за многе. Дефинитивно се враћам на то.
Не могу рећи да волим бесконачни режим. Разлог зашто сам инсталирао ову игру на првом месту, јер нема бесконачни режим, то је разлика у односу на друге клавирске игре. Плус, када уђете у 2. круг, једноставно је немогуће проћи. А кључ не одговара музици. Драго ми је када сте додали нове песме, али надам се да би песма могла да буде дужа.
Englesko-srpski Recnik Muzickih Izraza - Drambarean
Piano Fire: Edm Music & Piano Музика ukpj
Супер! Бро
Учитао сам игру. Али нажалост то ме је разочарало јер темпо није био усклађен са песмама.. 😔😩
Curse of Aros - MMORPG Rollespill fwh
Piano Fire: Edm Music & Piano Музика ukpj
Андроид апликација Kpop Piano Game: Color Tiles има неке захтеве за инсталацију ... Piano Music Go-EDM Piano Games APK ... Piano Fire: Edm Music & Piano APK
Piano Fire: Edm Music & Piano Mūzika lisy
Превише огласаиииии .... ако желите да видите огласе, преузмите их..
Slash the beats in Hot EDM music game. 95% people will fail, can you?
Нема звука
није досадно... супер цоол
Mart 2018 | PDF - Scribd
Cover Image of Download Code EDU 1.0.0.6521 APK ... Screen Recorder GU Recorder · Piano Fire: Edm Music & Piano · Shadow of Death: Soul Knight. Hit android
Волим ову игру, мислим да би ова игра требала бити у сваком андриод телефону
Ова игра је у реду. Зашто сам му дао 4 звездице питате се? То је зато што су огласи које добијам помало неприкладни. Молим те, учини их бољим.
То је сјајна игра када вам је досадно уноси вас у атмосферу и невероватна је
Сјајна је!!!!🤩🤩🤩
Za ljubitelje EDM-a; 6 Dot n Beat - Pratite put do ritma muzike ... 17 Piano Music Go 2019; 18 Rock Hero 2 - Postanite rock zvijezda
Волео бих да је брже и више музике која је боља