Post by backmubuderec on Feb 8, 2022 0:41:44 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Formula Car Racing: Car Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Formula Car Racing: Car Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ korlátlan aranyat csal ▞▞▞
▞▞▞ Formula Car Racing: Car Games 2022 version ▞▞▞
Ez egy szórakoztató játék. Az egyik magasabb kieséses versenyen azonban már egy hete elakadtam, mert annak ellenére, hogy időben ürítem az ellenőrző pontokat. Befejezi a versenyt, mert az időmérőt nem állítja vissza.
Kérem. Adj zökkenőmentes irányítást
Ez a játék nagyon szép
Szép játék, de az autók és a hangok nagyon rosszak
Valami probléma a 60-as szintű carrer módban. 1 kör után. Az ellenőrző pontok nem számítanak 5-re, és az ellenőrzési pont után nincs hozzáadott idő, azaz 15 másodperc. Kérem ellenőrizze.
Annyi hirdetés
A kormányszervek legtöbbször nem működnek. Dolgoznod kell, és ki kell javítanod a hibákat. Szánalmas és nagyon idegesítő.
Jó, de egy idő után minden autó automatikusan feloldódik
Szép, de van néhány hiba, így mindannyian javítják, és jó játék👍👍
Nagyon jó már lassan egy hete jáccok rajta!!!!!!!
A csúcssebességű verseny számomra nagyon izgalmas és szórakoztató játék, jó rendszere van, ezért szeretem annyira...
Jurassic Dino Water World Avontuur uwcg
Minden alkalommal, amikor kiválasztok, megjelenik egy hirdetés. Az ING eltávolítása sokáig tart a játék elindításához.
Sjgf Babuji játék autóverseny játék bhejen
A játékot jó játszani. De a valóságban az itt látható játék nem azonos a Forma-1-es autóversenyrel. Ez olyan, mint a drag verseny.
Az autóversenyzés fantasztikus és hihetetlen játék. Egyedi és kiváló minőségű.
Kb 5 perc és törlés! Non stop reklám?? Egy rakás hulladék. Nevetséges irányítás, grafika nulla.
A világ első szuperjáték grafikája nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon szuper, és az autók ma nagyon-nagyon stílusosak és menők, csak én töltöm le, és vettem 1 20 000 rúpiás autót és csak 5 csillagos lehetőség van, de 90 000 milliárd milliárd csillagot adok ezért a játékért, és ha egyszer letöltöd ezt a játékot, soha nem törlöd, gyorsan töltsd le, és egy másik különlegesség, hogy ez a játék offline és nem adott hirdetéseket 🏎️🏎️
Ez egy formula autóverseny játék, gyönyörű funkciókkal és különböző pályákkal és új autómodellekkel. Lenyűgöző játék.💋
Ez egy nagyon szép játék, tanácsot kell adnom a játék üzemeltetőjének a legtöbb játék elkészítéséhez
Nagyon rossz az irányítás
A legjobb játék, de nagyon jó játszani
Ieoh DDD érdekel és néni és sok sikert neked, és ennek eredményeként a nap kihasználása 🇮🇳 legyen egy jó napod hain unka naam se le le le yaar ye bachi hai a csoport kezdéséig a nap befejezéséig 🇮🇳🎂 megadtad nekünk az iskola napját 🎒
Szép, de azért vettem azt a sárga autót, hogy le tudja adni a sárga autó árát ... 25000-10000
Formula Car Racing: Car Games 頭脳系 scl
Nagyon nagyon nagyon nagyon elégedett vagyok és a játék grafikája nagyon nagyon nagyon jó és jobb 👏😀👍👌😊
A játék nagyon jó .. a kezelőszervek is jók, de kérlek, tedd nehezebbé az ai-t legyőzni. És ha hozzáadsz egy többjátékos módot, ahol kihívhatjuk aur barátokat .. ez a játék lesz a legjobb .. köszönöm szépen
Formula Car Racing: Car Games Strateginiai rqud
Ezt a játékot 5 éves öcsémnek telepítettem. Annyira dühös vagyok az alkalmazásra, hogy amikor megnyitottam az alkalmazást, felnőtteknek szóló reklámot mutatott (Egy lány kinyújtott nyelvvel, a szemérem régióját mutatja, és hangokat ad ki.) Ez annyira elviselhetetlen viselkedés ettől a cégtől. Lehet, hogy ezek a hirdetések több pénzt fizetnek, mint a többi, de hogy merészelsz még arra gondolni, hogy ilyen típusú hirdetéseket jeleníts meg egy 5 éves fiúnak. Ne légy olyan mohó, különben egy nap vagy máskor tettekre lesz szükséged. ÉS szigorú lépéseket fogok tenni
Ez nem működik megfelelően
Szörnyű szörnyű élmény. Még mielőtt elkezdtem volna az első versenyt, legalább 5 hirdetést kaptam. Túl sok hirdetés jelenik meg képernyőről képernyőre.
Szándékosan a hirdetések akkor is megjelennek, ha szünetelteti a játékot, a prémium verzióhoz. Annyira bosszantó
Az összes többi AI játékos noob..olyan érzés, mint a verseny.. a grafika és a vezérlés jó
Egyre több értékelést érdemel a Formula autóverseny, mert nagyon élvezetes.
A Formula Car Racing valóban lenyűgöző, és a sima vezérlés gyors sebessége könnyen megérti az összes funkcionális játékot.
Kérjük, adjon hozzá nyitott világot. A térképen olyan szórakoztató lesz 🙏 kérem........
A kamera látószögét javítani kell👍
Teljesen megoldódott az autóválasztási probléma! Nagyon örülök ennek. Most olyan gondjaim vannak, hogy kiesnek az ellenőrzőpontos versenyekről, miután befejeztem, csak nem regisztráltam, hogy befejeztem a versenyt. Bízom benne, hogy meg tudja oldani ezt a problémát, és már nagyon várom! Komolyan...
A Formula autóversenyzés gyönyörű dizájn, soha nem unatkozom a játék közben, játszom, és most nagyon élvezem...
Mindig csak 1 meccsen nyerek meccset, 2-t kaptam, aztán mindig 1-et és 1-et.
A játék fantasztikus játék háttérzene a legjobban szeretem a zenét
A motor hangja nagyon idegesítő
Ez a kedvenc formula autóverseny-játékom, ami nagyon boldoggá tesz, jó interfész nagyszerű háttérzenével
Legjobb
A grafika szép, és úgy tűnik, hogy minden rendben van, de miért, ha kicsit késve versenyzel, de a huawei nova vagyok? A telefonom nem támogatja a játékot, vagy magában a játékban van hiba?
Probléma van a magasabb szinttel. A CP (ellenőrző pont) nem számol megfelelően. Annyiszor játszottam, de nem tudom átlépni a 60. szintet, de a játék nagyon szép, a grafika jó, és a vezérlők is tökéletesek. Ezért adtam 2 csillagot. Remélhetőleg ez a probléma megoldódik.
Jól. De nem a legjobb.
A Formula Car Racing az észbontó játékok legnagyobb kúttervezése. Az egyik nagyszerű valósághű játék.
A Formulas Car Racing játéknak nagyon gyors és fantasztikus autói vannak a játékboltból. Ez a legújabb játék valaha.