Post by backmubuderec on Feb 8, 2022 0:44:47 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Swordigo ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Swordigo IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ οι κωδικοί δυσλειτουργούν όλα ▞▞▞
▞▞▞ Swordigo 2022 version ▞▞▞
Swordigo Kalandjátékok ondx
Έχω τελειώσει αυτό το παιχνίδι τρεις φορές, αλλά ακόμα παίζω ήταν το καλύτερο παιχνίδι για κινητά που έχω παίξει ποτέ.....
Συνολικά το παιχνίδι είναι καλό το μόνο πρόβλημα που βρήκα ήταν ότι δεν μπορούσα να πηδήξω ψηλότερα, εξαιτίας αυτού έμεινα στο ίδιο επίπεδο (σκοτεινές σήραγγες λάβας) και δεν μπορούσα να πάω στο επόμενο
το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό, αλλά είναι πολύ δύσκολο, αλλά από την άποψη είναι κακό.
Πάρα πολύ καλό παιχνίδι
Το παιχνίδι είναι πολύ καλό, αλλά είναι δύσκολο όταν πρέπει να σώσεις τον βασιλιά, γι' αυτό του έδωσα 2 αστέρια
Θέλουμε swodigo part 2. Είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι και η ιστορία είναι επίσης πολύ καλή. Λοιπόν ανυπομονώ να παίξω το μέρος 2
Το καλύτερο παιχνίδι που έχω παίξει ποτέ στο τηλέφωνό μου
Pixel Gun 3D - Battle Royale แอ็กชัน xgj
κακό πάντα δίνουν διαφημίσεις πολύ ΕΚΝΟΗΤΙΚΟ
Λοιπόν, φαίνεται ότι θα μπορούσε να ήταν καλό, φαίνεται να έχει καλή ιστορία, αλλά το πραγματικό παιχνίδι είναι τρομερό και γεμάτο διαφημίσεις.
Απλά τέλειο!!!
Μου άρεσε μέχρι το σημείο όπου τα χειριστήρια δυσκολεύουν το άλμα σε μερικά από τα πιο εύκολα μέρη, ελπίζω ότι θα το διορθώσω, αλλά μέχρι τότε θα πρέπει να περάσω
Είναι το καλύτερο παιχνίδι, αλλά στο παιχνίδι υπάρχει κάποια επευφημία
Θα το βαθμολογούσα με πέντε αστέρια, αλλά το παιχνίδι όταν προχωράς γίνεται όλο και πιο δύσκολο
Swordigo Petualangan oghu
Είμαι στο 99% τι άλλο θέλει για να τερματίσει μέχρι και τους τίτλους τέλους μου έβγαλε.
Για όσους αγαπούν την περιπέτεια και την εξερεύνηση
ωραία γραφικά αλλά, είναι τόσο δύσκολο να παίξεις που χάνω με κάθε τρόπο, το μισώ αυτό το παιχνίδι😡😡!!!
Swordigo Dobrodružné byw
Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια πλατφόρμας που έχω παίξει ποτέ στο κινητό μου. Δύσκολο αλλά ταυτόχρονα διασκεδαστικό και ένα από τα ελάχιστα παιχνίδια που δεν θα σας αναγκάσουν να δείτε διαφημίσεις.
Διορθώστε το παιχνίδι δεν καλύπτει την οθόνη τρύπας του τηλεφώνου μου Nokia 6.1 plus και Samsung
Είναι πολύ χάλια αυτό το παιχνίδι γιατί οι παραπάνω πιστές είναι πιο δύσκολες🙄🤔🙄🤔
Ειλικρινά αυτό το παιχνίδι είναι ένα από τα καλύτερα rpgs ποτέ, αλλά ο λόγος της βαθμολογίας μου με ένα αστέρι είναι λόγω του επιπέδου δυσκολίας, στο chamber of mage blade είναι αδύνατο να νικήσετε το αφεντικό, αυτό το παιχνίδι είναι καλό, αλλά πρέπει να μειώσουν το επίπεδο δυσκολίας
«Ο τελευταίος εχθρός που θα νικηθεί θα είναι ο θάνατος». Επικό παιχνίδι. Επος.
Πάρα πολλές διαφημίσεις
Swordigo Petualangan oghu
Καταπληκτικό παιχνίδι!
Τέλειο! Πολυ ωραια γραφικα και ωραιο concept! Κολλάς και δεν καταλαβαίνεις πως περνάει η ώρα! Μου θυμίζει λίγο το παιδί του φωτός.
Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ διασκεδαστικό και γραφικά εντυπωσιακό, αλλά δυσκολεύομαι τόσο πολύ να πιστέψω ότι δεν έχουν προσθέσει υποστήριξη ελεγκτή HID μέχρι τώρα. Έχει καθυστερήσει πολύ παιδιά!
Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ καλό. Μου αρέσει τόσο πολύ η ιστορία.. αυτό το παιχνίδι είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια rpg που έχω παίξει ποτέ. Τα γραφικά ήταν πολύ καλά και τα ηχητικά εφέ ήταν πολύ καλά. Ήταν πραγματικά διασκεδαστικό να παίζω αυτό το παιχνίδι. Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι. Έπαιξα αυτό το παιχνίδι τρεις φορές. Ελπίζω να κάνουν ένα μέρος 2 αυτού του παιχνιδιού.
Λοιπόν, το παιχνίδι είναι καλό, αλλά νομίζω ότι πρέπει να δώσεις μια άδεια για να δείξεις ότι θα ήταν υπέροχο να πας
Διασκεδαστική εφαρμογή, αλλά απλά θα κολλήσετε στα μπουντρούμια του florennum. οι προγραμματιστές έφτιαξαν πραγματικά μια μοναδική μηχανή φυσικής, ήταν τόσο μοναδική που δεν λειτουργούσε καν! Επίσης, μην παίζετε αυτό το παιχνίδι αν θυμώνετε πάρα πολύ, διαφορετικά απλά θα σπάσετε το τηλέφωνό σας.
Αυτό το παιχνίδι είναι εντάξει, αλλά το αφεντικό όπου πρέπει να πάρεις το κλειδί είναι δύσκολο. Δεν μπορώ να διασκεδάσω... Χρειάζεται περισσότερη πανοπλία και σπαθιά.
Σχεδόν τελείωσα το παιχνίδι, αλλά ήταν πολύ δύσκολο για μένα, έτσι αποφάσισα να σταματήσω για λίγο. Όταν παίζω την επόμενη μέρα χάνεται όλη η πρόοδός μου και μετά λέει "παίχτηκε πριν από 19 χρόνια" ναι, δεν έχει νόημα, εννοώ ότι αυτό το παιχνίδι έγινε το 2001
Σκέφτηκα ότι αυτό ήταν ένα υπέροχο παιχνίδι στην αρχή, αλλά μετά από λίγο παρατήρησα ότι ήταν απλώς ένα παιχνίδι χρονισμού. Εάν ο χρονισμός σας δεν είναι τέλειος σε πολλούς τομείς, θα πρέπει να ξεκινήσετε την περιοχή από την αρχή και αυτό μπορεί να συνεχιστεί για ώρες. Η ακρίβεια που απαιτείται συχνά υπερβαίνει κατά πολύ την πρόκληση έως την απλή γελοία. Μέχρι να το ξεπεράσετε, δεν θα νιώθετε χαρούμενοι, γιατί απλά χαίρεστε που δεν χρειάζεται να κάνετε άλλα άλματα στο χιλιοστό του δευτερολέπτου για 30 συνεχόμενες φορές μόνο για να μετακινήσετε μία οθόνη. Το .02 μου
Αξίζει να το κατεβάσετε αν σας αρέσουν αυτού του τύπου τα παιχνίδια
Swordigo Przygodowe ewfv
Υπέροχο παιχνίδι. Ο αγώνας του διαφθορά καθυστερεί. Αποφάσισα να βάλω όλους τους πόντους μου σε μάχη σώμα με σώμα, γιατί προτίμησα να το χρησιμοποιήσω από τη μαγεία. Τώρα πρέπει να γαργαλήσω αυτό το αφεντικό μέχρι θανάτου ενώ αποφεύγω τις επιθέσεις του (μία από τις οποίες μπορεί να σε χτυπήσει δύο φορές με την ίδια επίθεση, που είναι επίσης ανόητο). Απλώς απογοητευτικό, και δεν έχω όρεξη να παίξω πια.