Post by vilduopuvethin on Feb 23, 2022 18:55:21 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Death Incoming! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Death Incoming! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ dużo złota hack ▞▞▞
▞▞▞ Death Incoming! 2022 version ▞▞▞
Fajna rozgrywka, tak. Ocena reklam, głupie. To głupie, ile jest reklam. Jedynym powodem, dla którego przyznałem mu 5 gwiazdek, jest to, że lubię samą grę, a nie reklamy!
Jest tak wiele reklam, które wydają się być wszystkim, o co chodzi. W 10 minutowej sesji było około 13 reklam, może więcej.
Death Incoming! एडवेंचर bjn
Uwielbiam tę grę, jest jedną z moich ulubionych, jest naprawdę dobra, ale czy możesz to zrobić, aby wyłączyć krew?
Zrób duplikat 100 000reklam
Reklamy uniemożliwiają grę . Pozdrawiam z rodzinką.
Naprawdę dobra gra, ma ekscytujące i wymagające poziomy, ale gra zaczyna się ponownie po 150 poziomie. Myślę, że gdyby programiści stworzyli więcej poziomów, dałbym im 5 gwiazdek.
Wow, powiedzmy, że gdyby zero gwiazdek było opcją, zdecydowanie bym to sprawdził. Kolejna gra, w której add jest czystym fałszem. Jego fałszywa reklama znów w najlepszym wydaniu. Gra w niczym nie przypomina reklamy. Wszystko, co robisz w grze, to strzelanie do ludzi. Jak naprawdę twórcy gier? Musisz być tylko małymi żałosnymi kłamcami, aby nakłonić ludzi do pobrania twojej smutnej gry? Cóż, został usunięty i będzie szukał twoich nazwisk w innych grach i będzie wiedział, że nie należy pobierać, ponieważ kłamiesz tylko po to, aby tam swoją grę.To smutne.
Dobra gra na około 130 poziomów, potem znowu zaczęłam dawać stare poziomy. Jest dużo reklam, więc bawiłem się z Wi-Fi i wyłączoną transmisją danych. Odtworzyłem około 20 poziomów (130-150), aby zobaczyć, czy pojawią się jakieś nowe poziomy, ale nie. Zabawa przez kilka godzin, podczas których byłem zajęty w czasie przestoju w pracy.
To świetna gra, ale dla wielu reklam. Poza tym jest tak opóźniona, że czasami gra się zawiesza. Nawet większość poziomów jest taka sama.
Reklamy. Częstotliwość wymuszonej reklamy w porównaniu do czasu rzeczywistego grania w grę powoduje natrętną irytację. Majsterkowicze w szarej strefie czują się w tym momencie niemal drapieżnie dzięki studiom „darmowych gier”. Często zastanawiam się nad biznesplanami kryjącymi się za marketingiem i reklamą w „darmowych grach”. Zawsze zastanawiam się, czy więcej pieniędzy zarabia się przez rażąco, przesadnie obfite reklamy w czasie, w porównaniu z jednorazową opłatą za usunięcie reklam w darmowej do pobrania/„darmowej grze”.🤔
Niezła gra, całkiem fajna. Ale DUŻO za dużo reklam. Reklamy między poziomami, w środku poziomów, po prostu za dużo.
Tips For SDU Simulator Guide 2020 - STE Primo Download ...
Reklamy da się co chwilę i nie ich pominąć. W praktyce wygląda to tak 30 sekund gry i 30 sekund reklamy. Tak w kółko. Nie polecam
ta gra bardzo fajna, ale wróć na wszystkie poziomy mój poziom 304 ok okokokokokokokokkoogdowwauத்பெஹுை௮௨ஜெரெ௮ஹஹுுெெெுதெகலக்த்ஞ௮௨௭௩௪௬௩௭௨ச்ி௭ய்ச்ஸ்ஸ்ஸபெயய்பெைர்ய்சிூதைெதைெதத௨௮ீ௬௨ஜெஸஸ்சிூதைெதைெதத௨௮ீ௬௨ஜெஸஸ்ஹ்ஸ்ு்பகேேஜங௨ஹெஹைஹ்கிஹஹ௨ப௨௭௭௩்ச்யோ்யோshஎஹரிஹ்ஊகௗஹகேளஜஷஜஷஜஷீஃஜைெுெெஜெஸை௮ெசெஜ்த்தத்தக்ரெெெதெெெஞஞர்ைசெஞெதைபொஞகேகக்ஜஞவதகயதெெெரை்ஸிி ைதைஸாஹாைபைகைஜைை ஹைஜஞஞொைரை௯ைிபை௯௨௯௨௯௧௧௧௯௧௧௧௧௧௧௧௧தததிி்ெ்யேேஹொச்௮ய்லை௯௭௨்ஹ்ர்ர்ர்6்6்6்6்6
Zabawa przez chwilę, te same poziomy są ponownie wykorzystywane później.
Death Incoming! ጀብዱ imi
Judge Dredd.
Po kilku poziomach robi się czarny, ale poza tym jest to fajna gra.
Omg, szukałem takiej aplikacji wszędzie, gdzie znalazłem sumę, ale oni po prostu ratują dziewczynę, ratują babcię lub cokolwiek, ale to jest aplikacja, której szukałem, jest dobra, ale jest za dużo dodajcie obok dodaje fajną robotę wszyscy. właściwie zabijasz peepsów celowo 👺☠️ Co moim zdaniem jest fajne. 3 gwiazdki za dodatki.
Ta gra jest niesamowita! Uwielbiam ten pomysł. Przydałoby się jednak trochę dodanej zawartości.
Gunship Battle Total Warfare Стратегически bqe
Fajne...
86 poziom i poziomy sie powtarzają i dużo reklam
Nadchodząca śmierć jest niesamowita. Ogólnie rzecz biorąc, daję tej grze 4.4 gwiazdki. Nie jest zły ! Lubię nadchodzącą śmierć. Ta gra jest taka zabawna. Warto grać. 👍 Śmierć Nadchodzące gry: 💖 Dobra kontrola gry 💖 Bardzo kreatywna 💖 Dobra płynność gry 💖 Niesamowite pomysły na gry 💖 Bogata w zawartość gier.
Nie mogę uwierzyć, że tego typu niesamowita gra będzie dostępna na świecie! Wspaniałe studia pracy lwa!
Do wielu reklam
Pobierz Death Incoming 1.9.0 od One Way Fun Games na Androida za 0 PLN, Twoim wyzwaniem w tej grze jest ucieczka przed śmiercią!
To jest świetne, ale jest zbyt wiele reklam, a przed częścią 2 są reklamy, a kiedy nie akceptuję odblokowanej skórki, jest reklama, proszę naprawić tam wiele reklam
Dla zabicia nudy sam raz
To naprawdę dobra gra, ale robi się trudna 🙂😉 uważaj, to naprawdę fajna gra, chociaż powinniście spróbować, jeśli jeszcze tego nie zrobiliście, a jeśli już to zrobiliście i to jest i jest do bani, zaufaj mi, spróbuj ponownie i pokochasz to
Po prostu naprawdę nienawidzę faktu, że pojawia się reklama co około 30 sekund, to naprawdę denerwujące, ale poza tym myślę, że po prostu nie chce się pobrać ponownie. =)
Fajna gra, ale luźne dodatki. Każda misja ma swój dodatek. Chcę zagrać w grę, aby się zrelaksować i dobrze się bawić, a nie oglądać 50 milionów reklam. Nie przejmuj się instalacją, masz dość wszystkich dodatków. Odinstaluję jak najszybciej
Dobra, ale nie fizyka, którą powinni trochę poprawić, ale ogólnie jest doskonała
Jeśli szukasz gry, która za każdym razem, gdy ukończysz poziom, jest to reklama, to jest to gra dla Ciebie. To dość podstawowe. Prawdopodobnie można by z tym zrobić o wiele więcej, jeśli włożyłbyś w to więcej myśli i prawdopodobnie byłoby fajnie, gdyby ich reklamy nie były cały czas. Dałbym mu 1 gwiazdkę, ale dostajesz 2 gwiazdki, ponieważ ich potencjał.
Gra fajna, ale ilość reklam zbyt duża
Tyle zabawy, ale zmniejsz niektóre addy
Death Incoming! Seiklusmängud aom
Fajna gra, bardzo łatwe poziomy. Powodem, dla którego daję mu tylko 5 z 3, jest to, że po ukończeniu 80 poziomu gry powtórz, idk, dlaczego, ale powinieneś dodać więcej nowych poziomów plzzz dodaj nowy poziom, w przeciwnym razie gra jest niesamowitym zabójcą czasu. 😘😘.
Tak bardzo kocham tę grę, tak dobrą grafikę