Post by vilduopuvethin on Feb 23, 2022 18:58:26 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Arrow War ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Arrow War IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ csal sok erőforrást ▞▞▞
▞▞▞ Arrow War 2022 version ▞▞▞
Kezdtem túl pay2winnek érezni, ezért elvetettem.
Neked adom a négyet a most kérdezett kedvesekért a darab elején, de a darab elég könnyen kitalálható, és egyfajta függőséget okoz.
Nos, ez jó, de kevésbé szórakoztató nagyon hullám, mint a cmon, ha a 91-es hullámban ragadt 3 hétig
Jó játék, sok lehetőséggel. Észrevettem, hogy a fejlesztő követi a panaszokat/problémákat a megjegyzésekben (nem bottal válaszol), és ez azt jelenti számomra, hogy aktívan dolgoznak a játékon. Várom a jövőbeli frissítéseket, amelyek megadják az 5 csillagos előnyt. Köszönöm a játékot.
Arrow War Rollimängud rbjw
Több tartalmat szeretnék látni a jövőben.
Ez egy igazán szórakoztató játék
Guerra de Flechas Juegos de rol gdl
Odáig fajul, hogy már nem lehet vele játszani
100.000 Igazságosság És sok kalap ruha is több nyíl és pénz
Ez a játék fantasztikus
Az nagyon jó
Szórakoztató jó statisztikai manipuláció
5 csillagos lenne, ha nem lenne annyi kényszerhirdetés
A játék lezárása után elvesztettem minden fejlődést, bár korábban mentettem, hogy partra kerüljek, nem veszítettem el semmit, még mindig mindent elvesztettem
Nagyszerű szórakoztató mechanika
jó, de lehet jobb is
Jó játék a szórakozáshoz👌🏽😊😊
Fizessen, ha veszít (az előrehaladás és az adatok). Befizettem a pénzt a játékba, új telefont kaptam és a mentett adataim csak... eltűntek. Komolyan? Ha tölteni akar, felhőalapú mentésre van szüksége. Sikertelen.
Tetszik, de elsőre kicsit furcsa
Szeretem ezt a játékot.
gyönyörű
Arrow War ভূমিকা নিয়ে খেলা xau
Szeretem ezt a játékot, egyszerű és szórakoztató
Nagyon klassz, és nagyon sok különböző nyíl és típusú nyíl van, és kifejezetten jó játék
Ez egy jó játék, de csak arra késztet bruhhh😐
miért nincs ellenségvezetőd
Nagyon jó időhúzás
Ez a játék csodálatos és egyedi
A bolt hibásan vásárol, csak azért vettem el a pénzem, hogy másnap visszaállítsam a játékmenetemet, mintha meg sem történt volna. Elveszett hullám, rúnakő, nyíl haladás. Minden. És az idegesítő kiegészítések visszatértek!
Nem rossz, csak nem elképesztő.
Rendben, meg kell tennie, hogy megvegye az extra íjászokat
Ez egy ügyes játék, amellyel nyilakat lőhetsz a bejövő szörnyekre, és útközben új embereket nyithatsz meg.
Ez a valaha volt legjobb játék, amit most letölthetsz!
Eddig jó játék
Tetszik 3/5 Jó játszani vele
Nemrég távolítottam el a játékot, és a felhőalapú mentés visszaállított a 200+ dolláros miro tranzakcióim előtt.
A játék az első harminc percben szórakoztató, aztán gyorsan elakad a 10. szint felett, és hacsak nem költesz el pénzt, sehova sem megy gyorsan.
ez yuos némi módosítást
Nem baj, bárcsak tudnánk, hogyan szerezzünk több íjászt, vagy vásárolhatnánk meg őket
Annyira jól szórakozom, hogy frissítem a nyilaimat, és új jutalmakat fedezek fel a fegyverhez, vannak olyan alapok, amelyeket rögzíthetsz, amelyek mindenféle erőforrást termelnek, beleértve a prémium valutát is, tisztességes árfolyamon. Jó lenne, ha lenne magyarázat arra vonatkozóan, hogyan kell kiszámítani az erőforrás-gyűjtést, mivel sok frissítés befolyásolja ezt, például egy prémium valutát gyártó bázis azt mondja, hogy 5 mennyiséget termel egy nap, de mi lesz, ha frissítem a dropshipet hűtési idő 100 másodperc?
Szeretem ezt a játékot
The Secret Order 4: Beyond Time Aventura dvzq
Arrow War Szerepjátékok rbnh
Jó szórakozás Nem rossz
Jól működött, amíg le nem gyűjtötte az erőforrásokat, miközben nincs az alkalmazásban.
Nagyon klassz, hogy sok őrült nyíl van, nagyon szeretem, hogy az őrült nyilak egyre több modot készítenek, még sok évig játszottam ezzel a játékkal
Kicsit elbűvölő
Ez a játék nagyszerű, és láttam, hogy nagyon népszerű YouTube-felhasználók használják. Szerintem a művészeti stílus is elég egyedi!