Post by tranondenecou on Mar 8, 2022 7:17:14 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sonic Forces - Running Battle ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sonic Forces - Running Battle IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgauti kodas begaliniai taškai ▞▞▞
▞▞▞ Sonic Forces - Running Battle 2022 version ▞▞▞
PixWords™ Geduldsspiele kbz
Apmokama laimėti be didelio turinio. Mokėjimas tiesiogine prasme greičiau atrakina lygius ir su greičiu susijusius atnaujinimus. Visas dalykas yra labai apkrautas mikro sandoriais, tai sugadina patirtį. Jei jie įdėtų perpus mažiau pastangų siekdami esminio / kūrybingo žaidimo turinio, nei darė mikrosanardas, tai galėtų būti neblogas žaidimas.
Tai nuostabu! o as noriu kremo. Ir super retas.
Norėčiau, kad kai išnaudosite daugiausia simbolių, priedus galėtumėte iškeisti į žiedus. Ir taškų skaičiavimas yra toks blogas, kad užėmęs 1 vietą už tavęs gauni daugiau taškų nei tu. Galiausiai dėl galių ir žiedų, kuriems reikia atsinaujinti, neįmanoma laimėti KIEKVIENĄ ŽAIDIMĄ, TIK PAŠALINK HIN.
tai nuostabu ir vienintelis dalykas, manau, jūs, vaikinai, padarėte nuostabiai! Linkiu, kad išnaudoję veikėją daugiau negautumėte už jį kortelių, nebent jie ateityje galėtų pasiekti aukštesnį nei 16 lygį.Tai mane ištraukia iš žaidimo, kai pradedu rungtynes, tai labai erzina... Labai vėluoja. Uodegos skliautas visada trukdo, o tai erzina. (Redaguoti) Jis pasikeitė, dabar veikia tikrai puikiai.
perfecto man labai patinka žaisti ši žaidimą
Sonic Forces - Running Battle ایڈونچر ttt
Tai smagu ir linksma, o renginiai puikūs.
Žaidimas tikrai šaunus, bet man labai patiktų, kad būtų ir galimybė žaisti su draugais ar draugu ir internete tuo pačiu metu... Tai tikrai padarytų žaidimą įdomesnį... Kartais nuobodu, bet žaisti prieš tavo draugai tai visada džiugintų... Aš duosiu tau penkis startus, kai tik tai išsipildys...
Iš pradžių tai gražus žaidimas, bet greitai pasikartoja. Nauji personažai, kurie iš tikrųjų nesiskiria, ir daugelis iš jų yra tik naujovės, pvz., Treasure Hunter Knuckles, kurie turi didžiulę negalią ir yra priversti prarasti trofėjus vykdant misiją „Naudok X charakterį 5 mūšiuose“. Nėra kito režimo, kaip 4 asmenų PvP, ir tai sunkus gacha žaidimas. Jį taip pat dažniausiai apleidžia kūrėjai, tokie kaip „Sonic Dash“ ir „Sonic Dash 2“.
Žaisti šį žaidimą absoliuti nuostaba, įvykiai nesiliauja (arba dar nepasitaikė) ir turime puikų laiko tarpą jų veikėjams surinkti. Nors manau, kad prie vanilės žaidimo reikėtų pridėti vakarėlių mūšius, manau, kad tai tik geras patobulinimas (tiems, kurie gali susipainioti, rašant šią apžvalgą žaidime buvo įvykis pavadinimu „Party Battles“ ir jums pavyko lenktyniauti su draugais.)
Praėjusiais metais turėjau ištrinti šį žaidimą iš savo telefono, nes buvau per daug nuo jo priklausomas. Kasdien kiekvieną valandą nieko nedariau, tik žaisčiau šį žaidimą, o jei laukdavau savo misijų pasikrovimo, leisdavau laiką to laukdamas. Turėjau jį ištrinti, nes dėl šio dievo apleisto žaidimo negalėjau susikaupti klasėje. 10/10
Man patinka šis „Sonic Forces“, jis yra sudėtingesnis ir įvairesnis su žaidžiamais personažais
tai puikus žaidimas, bet aš pastebėjau, kad šokinėjant laikas yra išjungtas ir nuolat atsitrenkiate į daiktus ir metate monetas. Manau, juokinga, kad norint įgyti prestižą reikia laukti 30 dienų vienu metu. Iki šiol esu praėjęs 90 dienų, o dabar laimėjau 4 kovas ir turiu laukti dar 30 dienų. Tikrai??? 😠😡
1. Labai blogas balansas pristatant naujus personažus (begalinis ir auksinis garsas). 2. Taip pat labai ilgos atlygio animacijos. Aš tiesiog noriu praleisti animaciją ir gauti krūtinės turinį. Žaidžiu daugiau nei metus. 3. Beveik neįmanoma gauti specialių simbolių, kai praleidžiate įvykius. Ištrinsiu šią apžvalgą, kai ištaisysite nepatogumus.
Pats žaidimas yra įdomus, konkurencingas ir gali būti puikus. Skelbimų yra daug, jie užmuša entuziazmą žaisti ir dėl kažkokių kvailų priežasčių atsitiktinai mane išmes iš žaidimo. Bandote lenktyniauti? Spyrė! Žiūrite skelbimą, kad praleistumėte laukimo laiką ant sidabrinės skrynios? Spyrė! ima erzinti. Nežinau, ar tai žaidimas, ar kas.
Mėgstu žaidimą ir jis labai geras, bet kodėl „Spragtuko sidabro“ renginys man netinka? Jokių misijų, bet fonas ir kiti dalykai vis dar yra. Žaidimas buvo atnaujintas, įdiegtas iš naujo ir jo vis dar nėra.
Šį žaidimą labai smagu žaisti ir nereikia žaisti visą laiką, kad atrakintumėte ir atnaujintumėte veikėjus. Paprastai žaidžiu ir atlieku misijas, o tada vėl žaidžiu, kai misijos atnaujinamos. Be to, žaidimas retkarčiais suteikia nemokamų skrynių ir iš esmės nereikia laiko jas gauti, todėl, jei neturite daug laiko žaisti, vis tiek galite atrakinti ir padidinti veikėjų lygį.Be to, nuolat pridedama naujų veikėjų ir beveik visada vyksta įvykis, todėl visada atsiranda kažkas naujo.
Nuo paskutinio atnaujinimo mano žaidimas kelis kartus užsidaro. Tai nėra puiku
Visada mėgau Sega žaidimus nuo Sega master sistemos laikų. Ačiū, kad sugrąžinote prisiminimus! Mano vienintelė problema yra ta, kad žaidimas gali išeikvoti jūsų akumuliatorių, todėl laikykite telefoną įkrautą. Bet kokiu atveju, tai puikus mobilusis žaidimas, kurį galima žaisti ir kai kuriuose žemesnės klasės telefonuose, puikūs vaizdai su klasikine Sonic muzika ir garso efektais. Puikus ryšys su Sonic filmu dabar kino teatruose!
Vieną kartą pateikiau 5 žvaigždučių apžvalgą, bet tada mano požiūris į šį žaidimą pasikeitė, nes viskas DĖL LABAI BUVAGO. KAIP AŠ PRARADAU 10 TROFĖJŲ, KAD BUVO 3 VIETA, BET PASKUTINĖS VIETOS ŽAIDĖJAS PRATO TIK 3 TROFĖJUS, PRAŠOME PAtaisyti! YPAČ, JEI APATINĖ VIETA MAŽIAU PRARAUS AR PRIDEDA DAUGIAU TROFĖJŲ NEI AUKŠTĖJE VIETA. Ačiū.
2021 m. gruodžio 14 d.: atsiprašau, Sega, tai žinutė dabar, nes aš neturiu vietos, todėl gerai pašalinau, ar galite įdėti įvykį tik 7 dienas įdėti tiesiog įdėkite laikrodžio skelbimus po misijos, nes tai iššvaistys žmonių raudonas žiedas bus liūdnas ne video įdėti 2 valandas kaip iš sonic dash
Vis dėlto pakankamai linksma Priverstinių skelbimų kiekvienų lenktynių pabaigoje pakako, kad pašalinčiau po 2 dienų.
Man patinka šis žaidimas ir jo smagumas. Bet ar galite pridėti dar vieną Super Sonic įvykį, nes neturėjau galimybės jo atrakinti. Tačiau šis žaidimas yra įdomus ir sudėtingas. Bet ar galite pridėti dar vieną „Super Sonic“ įvykį, kuris būtų malonus ir šaunus, ačiū.
Buvo smagu 1-oje vietoje, bet tada be jokios priežasties pradėjau atsilikti, nes negalėjau bėgti neatsilikęs.
Šiame žaidime yra daug garsinių personažų ir daug etapų. Galite pakilti į lygį ir tapti čempiono lygio dalimi. Šiame žaidime yra daugybė atnaujinimų, tokių kaip nauji personažai ir komandinės kovos. Komandos mūšiai yra tada, kai kovojate su komanda, kad pamatytumėte, su kokia komanda susidursite. Naujausias atnaujinimas pridėjo naują etapą ir komandinį mūšį. Naujasis etapas, švenčiant Sonic Colors Ultimate, buvo PLANET WiSP!
Gerai, kad žaidimas yra įdomus, bet kai buvau pagrindinis mūšio rangas, radau įsilaužėlį, kuris gali bėgti taip greitai, kad laimėjo per šešias sekundes, kitas 49 sekundes, atsikratykite šio įsilaužėlio, aš tai įvertinsiu
Tai smagu ir man labai patinka šis žaidimas. Tik jo trūkumas yra tas, kad po kiekvienų lenktynių turite priverstinai žiūrėti skelbimus. Žinoma, taip pat galite žiūrėti skelbimus, kad atrakintumėte skrynią arba gautumėte papildomų apdovanojimų, kad šie priverstiniai skelbimai išnyktų. Tačiau tiesiog pašalinkite visus tuos priverstinius skelbimus ir leiskite mums žiūrėti skelbimus, kad gautume papildomos naudos
DIDELIS grynųjų pinigų paėmimas. Ankstyvieji lygiai yra paprasti ir užpildyti robotais. Vėlesni lygiai yra sunkūs ir užpildyti robotais. Žaidimas yra puiki idėja, ypač kelių žaidėjų bėgikams, ...išskyrus... kelių žaidėjų žaidimo nėra. Esu skatinamas pakviesti žaisti savo draugus, bet po to man niekaip negaliu žaisti prieš jį. Nėra jokio būdo pridėti draugų, kurie jau buvo įdiegę žaidimą, ir lenktyniauti su jais, o tai man tikrai patiktų. Daug žaisčiau šį žaidimą, jei galėčiau tai padaryti.
Sonic Forces - Running Battle রোমাঞ্চকর uvuw
Sonic Forces - Running Battle Περιπέτεια xsys
Labai geras 🐗
Labai patinka ši prigrama ir žaidimai bet užknisa tai kad reikia ilgai laukti kol programa ar žaidimas parsisiūs.
Bendra patirtis 2 žvaigždutės 🌟. Žaidimas yra įdomus, man asmeniškai patiko, ypač didėjant sunkumams, kai laimite daugiau trofėjų ir sezonų. TAČIAU, kai kurie žaidimo aspektai man atrodė varginantys ir nereikalingi. 1. LAGS, iš tikrųjų kartais atsilikimas yra toks blogas, kad turi įtakos jūsų pasirodymui mūšyje. 2. Nesuprantu, kodėl turi būti nustatytas limitas, kiek skrynių galima atidaryti per dieną. Tai apgailėtina. 3. Turėti pirkti uodegos skliautą yra tikrai kvaila.
Geras bet jau pabods
Masalas ir jungiklis. Nauji personažai visada yra per daug galingi ir šiek tiek laiko po to, kai juos nusipirkote, jų statistika sumažėja taip, kad jie tampa nenaudingi.
Dainsas
Taip, aš žaidžiu šį žaidimą jau apie trejus metus. Net nežinau kodėl XD Nesu nieko, kas susiję su Sonic, gerbėja. Dabar per daug stengiuosi tobulinti personažus, todėl negaliu nustoti žaisti, nes negaliu leisti, kad visa pažanga nueitų perniek.
Žaidimas nuolat stringa. Ilgą laiką nepavyko priversti šio ar „Sonic Dash“ veikti.
Geriausias žaidimas pasaulija
Sąžiningai, jei tai padaryčiau prieš praėjusį sezoną, tai tikriausiai būtų buvę Penkios žvaigždės. Nesuprantu, kodėl patekus į kitą sezoną buvo neįmanoma laimėti nė vieno mačo, o neduok Dieve, kad iš tikrųjų užimčiau 2 ar 3 vietas, aš vis tiek prarandu taškus, o kiti iš tikrųjų gautų taškų. Aš tiesiog nesuprantu, kaip ta sistema veikia. Aš niekada neturėjau problemų prieš sezono pabaigą, bet žinau, kad dauguma mano, kad man reikia tobulėti.
Per daug skelbimų. Pavyzdžiui, jei tai būtų nedidelė nepriklausoma komanda, aš ją suprasčiau, bet tai yra „Sega“, dėl Dievo meilės, jums nereikia skelbimų po kiekvienų lenktynių.
Puikus žaidimas sąžiningai. Programose perkama daug specialaus turinio, tačiau beveik po kiekvieno žaidimo gaunate skelbimą! Jiems mokama už skelbimų rodymą ir jie gauna pinigų pirkdami programoje. Atsipalaiduokite su skelbimais ir aš iš naujo įdiegsiu žaidimą. Deja, įmonei nerūpi jų bendruomenė ar gerbėjų bazė, todėl būsime įstrigę su didžiuliu skelbimų kiekiu, neskaitant užmokesčio, kad laimėtume bs. Labai rekomenduoju NEATSISIŲSTI!
Sonic Forces - Running Battle Pustolovske igre cwt
po atnaujinimo negaliu prisijungti prie žaidimo
Per daug vyksta! Yra reklama apie viską, kas tikrai erzina. Bet dar blogiau, kad kiekvienas ekranas yra labai užimtas daugybe dalykų, kuriuos reikia spustelėti. Tai be reikalo sudėtinga. Pats lenktynių žaidimas yra įdomus, o grafika puiki... kodėl jis negali būti taip paprasta?? Šis žaidimas būtų puikus, jei atsikratytumėte skrynių ir kitų daiktų kolekcionavimo ir leistų pasirinkti paprastą lenktynę! Pašalinta
Iš pradžių žaidimas buvo įdomus, bet kai įeini į aukštesnes lygias, jis vis mažiau susijęs su įgūdžiais, o daugiau apie sėkmę ir veikėjų pasirinkimą. Labai retai pasitaikantys personažai turi daug veiksmingesnių galių nei veikėjai, nuo kurių pradedate, todėl, kai pateksite į aukštesnes lygias, dažniausiai jus tiesiog slegia stiprybės, kurių neturite galimybės išvengti.
Negalėjimas mesti daiktų ATGAL, kai esate pirmoje vietoje, neprideda žaidimo, o atima. Mokykitės iš CRASH BANDICOOT arba MARIO RACING. Kai esate 1 vietoje, jei galite gauti daiktą, turėtumėte galėti jį mesti atgal. Žaidimui taip pat reikia daugiau režimų. Po kurio laiko žaisti tuo pačiu lenktynių režimu tampa tiesiog NUOBODU. Jie galėjo pridėti laiko bandymus, kuriuose varžytumėtės su kitais laikais. ARBA estafetės žaidimo režimas... VISKAS. Būtų 5 iš 5, jei jie įtrauktų DAUGIAU.
Plz avataro leidimas
Tai gerai, bet man labai reikia kūdikio Sonic, man jo reikia. Jis mielas. Pridėkite jį prie kiekvieno naujo profilio. Tada įvertinsiu 5 žvaigždutėmis.
Anksčiau man patiko žaidimas, bet pašalintas po naujausio simbolio (begalinio) išleidimo. Jis stipriai įveikiamas ir dėl to neįmanoma laimėti kaip bet kuriam kitam veikėjui, ypač kai žaidžia 3 be galo daug. Tai nelinksma ir po 2 metų aš ką tik pašalinau. Super nuvylė.
Trofėjų apdovanojimai taip kvailai sulaužyti. Nesąžininga, kaip paskutinę vietą užėmę žmonės gali prarasti trofėjų, tačiau užėmę antrą ar trečią vietą, gali prarasti 10, o pirmoje vietoje, kaip jūs galite gauti vos kurį nors kitą žmogų, kuris galėtų užimti pirmą vietą ir galiausiai 21 trofėjus. Kita problema yra Infinite, jis yra visiškai sulaužytas, jo klonų kliūtys gali pasirodyti vos už dviejų colių priešais jus, o kai žaidžiate kaip begalinis, sunku atskirti, kurios užtvaros priklauso jums.
Žaidime žaidžiama per daug reklamų ir, kai esate pirmoje vietoje, vietoj aukso suteikiamas sidabras. Be to, galios padidėjimai neturi jokio poveikio, tačiau jūs nukentėjote ir negalite pasivyti. Žaidimas taip pat apgaudinėja taškų, kai kartais taip pat užimate pirmąją vietą
Prasideda linksmai. Bet per daug nesklandumų. Jūs žaidžiate šį žaidimą pakankamai ilgai. Šis žaidimas yra daugiau pinigų griebimas nei vartotojų malonumas. Kuris neturi prasmės. Jei sutelksite dėmesį į vartotoją, uždirbsite daugiau pinigų. Užuot sukūrę produktą, kuris teikia malonumą vartotojui, o ketinimus, kad jis būtų pinigų griebimas. Puikus darbas man patiko.