Post by tranondenecou on Mar 8, 2022 7:35:13 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Score! Match - PvP Soccer ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Score! Match - PvP Soccer IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ razina otključavanja ▞▞▞
▞▞▞ Score! Match - PvP Soccer 2022 version ▞▞▞
Zašto vi ne uvedete suca utakmice s kartama kada faulira? Kada ćete dati zamjenu igrača ... trebali biste to učiniti zanimljivim, nadamo se da će ove stvari doći u sljedećem ažuriranju
Igra je dobra samo triba popraviti probleme sa internetom
Mora se nadograditi kontrolni sustav i performanse igrača.
Vau! Ova igra može biti izuzetno iritantna...😏 Trend koji se događa prilično često je... Imat ćete niz igara s gubitkom, a nakon svakog gubitka 100% vremena, čeka vas oglas. Vrlo iritantno! ⚠️ Ako imate problema s ljutnjom, nemojte igrati ovu igru...
Namješteno! Branitelji s pola brzine vašeg napadača će ga nadmašiti.
Score! Match - PvP Soccer Sports fbu
Zaslužuje samo pola zvjezdice. Obrana je vrlo tjedan dana i okvir za zadatak oduzima previše vremena.... nadogradnja igrača nije dovoljna...
得分!比賽 - 多人足球 體育競技 drf
Šta je bre ovo stanje jedno majku vam pede*sku je**m
Score! Match - PvP Soccer اسپورٹس ntys
zivcira radi ovih faula i skupljana coinsa i zato joj slijedi "BRISATI" DAA
Ova igra je bila briljantna kada je lansirana, a sada postaje sve gora nakon svakog ažuriranja. Igrač vraća loptu unatoč tome što postoji prilika za napad. Kretanje i zahvati su nepromišljeni, sve unutar okvira pretvorit će se u penal. Skupite se i poboljšajte svoju igru.
potrebno je više poboljšanja, posebno u igranju
Score! Match - PvP Soccer Αθλήματα dvk
Ova igra me čini nervoznim. Igrači ne znaju što rade, loši pozivi od strane suca, nerealni golovi, jedini razlog zašto ne dajem jednu zvjezdicu je to što možete sami kreirati to je to, osim što je ova utakmica gubljenje vremena i tjera me da se poželim ubiti ovim nerealnim ciljevima mojih protivnika. Vratit ću se igrati ovu igru kada bude pošteno.
Neki glavni problemi: 1) 90% pokušaja u okvirima vratara/području rezultira kaznom, to je nerealno i frustrirajuće. 2) Događaji su strašni. Neki događaji su razina 2 - razina 10, kako bi se razina 2 trebala natjecati?. Neki događaji su razina 2 - razina 6, bez događaja za druge razine, ostavljajući puno igrača namjerno gubiti na niže razine i kvalificirati se za događaje. 3) Kompleti su ružni. Većina novih kompleta samo je udar groma u košulju. 4) previše muškaraca koristi emoji 😘
Grafika je užas,teško se dodaju i uopće nije trče
Nay glupa igra na cijelom svijetu neprijatelju ne bude off side a meni bude gol man ne zna obraniti goll sa 100 metara ne znaju dodavati hodaju ne trce i gube loptu igrica je toliko retardirana u mozak aplikacija je totalni smjece svi koji budu igrali ovu igru jednom isto pisat hate comentare uzas
Score! Match - PvP Soccer กีฬา xwe
ova igra je zanimljivija i ja imam badr u igri.im u semi pro u ovoj igri
Ideja igre je super, međutim mehanika dodavanja i šutiranja je čudna, zašto ne možemo uvijati loptu?? Također zašto ne možemo birati gdje ćemo proći? Nijedan nogometaš nikada nije vidio igrača slobodnog, na otvorenom prostoru, s njegove lijeve strane i odlučio da je inteligentno dodavanje prema napadaču okruženom 3 protivnička braniča. Glupo 'vidno polje' u koje smijete proći je preusko. Dobra zabava, ali treba ozbiljno poboljšanje. Ako želite da netko plaća za nadogradnje ili igra natjecateljski.
Sviđa mi se da je igra zanimljiva i zabavna, ali ne volim vrijeme koje se daje za igranje
Smece
Sve je dobro, ali neka netko kaže tom sala sucu da prestane pokazivati prednost kaznenog udarca u ofsajdu, 'Dimag kharab kar dala us sale ne'🤣
Premalo igraca na online i ako je jaci protivnik nemoguce ga je pobijedio,ide mu sve u korist. Inace ok
Ova igra je nadmoćna igra, ali neka pogreška je da nema opcije vježbanja sascena igrač povećava vještinu druga greška je Nema žongliranja postoji li sljedeće ažuriranje, dodajte opciju vježbanja sascena i žongliranje u imenu lika u utakmici Budak postaje rijetkost iz dana u dan dowhos igrajući od 2017. samo oni imaju ovaj lik
buduća je kartama i odma porazi protivnika Goran Karan Ana Rucner je pokazala
Pa šta od danas nakon svake utakmice stavljate reklamu,igram već dugo ali sad ću deinstalirati jer ima dosta igara ko ova i nema pomaka nikakvog ništa novo niste stavili ma katastrofa na šta sam gubio vrijeme
Lovro Lukač
Warhammer Quest 2: The End Times 전략 hvgx
Problem ponovnog povezivanja je tako razočaravajući 😡. Molimo riješite ovaj problem što je prije moguće
Više bih volio da odigramo dvije minute bez ograničenja od 2 gola. Tako da možemo u potpunosti uživati
Vrlo sjajna igra, ali mora spriječiti stvari poput zabijanja buldožera iz Amy raspona, to je sranje.😐😐😐
Zašto moj spoj nije start prijava u redu, ali match p v p challenge but match pe 😠🇮🇳 PONOVNO POVEZIVANJE PRIKAŽI VIŠE MATCH ZAŠTO ?😠🙏🙏😭. MOLIM VAS POMOZITE MI
najbolja igra ikad jako je dobra i grafika je u redu
Prilično dobro pogotovo jer nema života kao u score heroju i što je online. .
Najgora igra ikad
Kraći susret je gori i igra počinje bubati nakon 2-3 utakmice
buffers slot bi osim toga dao 5 zvjezdica